PandaHelp
Muat turun Tweaks dan Hacks daripada Panda Helper

Muat turun percuma Panda Helper pada iOS dan Android

Panda Helper Versi iOS ialah gedung aplikasi tempat anda boleh memuat turun dan memasang apl secara percuma, termasuk apl yang digodam, apl tweak, apl berbayar dan apl ++. Artikel ini akan memperkenalkan tiga versi Panda Helper untuk iOS. Jika anda sedang mencari kaedah muat turun permainan hack dan aplikasi tweak, anda akan mendapatnya secara percuma jailbreak melalui artikel ini. Selain itu, anda boleh memuat turun dan memasang Panda Heloer pada peranti Android anda.

Kandungan:

 Panda HelperKelebihan

√ Pustaka Apl Pihak Ketiga
– Beribu-ribu apl yang diubah suai dan permainan yang digodam.

√ Tweak untuk iOS dan Android
– Menyokong semua peranti mudah alih seperti iPhone, iPad dan Android.

√ Selamat dan Selamat
– Penyulitan SSL yang kuat untuk menjamin muat turun anda.

√ Muat Turun Percuma
- Muat turun aplikasi tanpa kos.

√ Kemas Kini Automatik Aplikasi
– Tiada keperluan untuk memasang kemas kini secara manual pada aplikasi yang dipasang melalui Panda Helper, kerana ia boleh dikemas kini terus melalui aplikasi itu sendiri.

√ Tiada Jailbreak atau Roots

Anda tidak perlu jailbreak atau root peranti anda untuk memasang apl yang diubah suai.

√ Sokongan 24/7
– Pasukan sokongan membekalkan perkhidmatan pelanggan 24/7

Bagaimana untuk muat turun Panda Helper pada iOS (iPhone|iPad)?

Panda Helper Versi iOS termasuk versi Percuma, VIP dan jailbreak.

1. Muat turun Panda Helper Versi Percuma pada iOS

Panda Helper Versi percuma sudah cukup untuk kebanyakan pengguna memuat turun aplikasi kegemaran mereka secara percuma. Kami akan memberitahu anda cara memasang Pandahelper Percuma pada iOS. Versi percuma dan VIP adalah untuk peranti unjailbreak. Jika anda menggunakan peranti jailbreak, sila muat turun versi Percuma Panda Helper. Jika anda menggunakan peranti jailbreak, sila pasang versi jailbreak Panda Helper.

Pertama, buka laman web rasmi Panda Helper dengan Safari. Dan ketik pada "Muat Turun iOS."

Anda kini akan melihat [Versi percuma] dan [VIP versi]. Pilih [Versi Web Percuma], dan klik pada “memasang"Butang.
Versi Web Percuma tidak akan dibatalkan, dan Versi Apl Percuma hanya boleh dipasang jika terdapat sijil biasa. The Panda Helper Versi web adalah untuk orang yang mahukan fail IPA Apps. Pengguna boleh muat turun fail IPA dari Panda Helper Versi Web. Lebih-lebih lagi, anda boleh memuat turun aplikasi terus dari Panda Helper Versi web tanpa memuat turun Panda Helper aplikasi. Anda tidak boleh memuat turun fail IPA apl VIP.

Seterusnya, ikut arahan untuk memasang panda helper profil supaya anda boleh memasang Panda Helpet dengan jayanya. Sila tunggu sehingga ia dipasang pada skrin utama anda.

Akhir sekali, sila tunggu sehingga ia dipasang pada skrin utama anda.

2. Muat turun Panda Helper Versi VIP pada iOS

Berikut ialah tutorial pemasangan untuk versi VIP.
> Sila ambil perhatian yang berikut:
Panda Helper boleh dipasang secara percuma apabila sijil biasa tersedia. Tetapi sijil biasa mudah dibatalkan oleh Apple. Jika Apple membatalkan sijil biasa, anda mesti membeli VIP dengan sijil super sebelum memuat turun Panda Helper. Yang Panda Helper Versi VIP adalah untuk ahli VIP Panda Helper. Pengguna VIP boleh muat turun semua aplikasi on Panda Helper, termasuk apl percuma dan aplikasi eksklusif seperti Guns of Boom, Another Eden, dan Kim Kardashian Hack. Selain memuat turun aplikasi pada Panda Helper, Pengguna VIP boleh menikmati ciri eksklusif seperti App Cloner, Cloud Save, Cheat Engine, dan Simpan Data.

Jika anda akan menggunakan Panda Helper VIP untuk masa yang lama, anda boleh memilih VIP Bulanan. Dalam tempoh sah VIP, Panda Helper biasanya boleh berfungsi. Pada masa yang sama, kami juga mempunyai VIP 1 bulan, VIP 2 bulan dan VIP kad 6 kali untuk dipilih oleh pengguna.

Selepas membeli VIP Next, izinkan saya menunjukkan kepada anda cara memasang Panda Helper Apl VIP.

Pertama, buka Safari dan masukkan Panda Helperlaman web rasmi. Klik ”Muat Turun iOS” dan pilih Versi VIP untuk Memasang.

Kemudian klik "Muat turun" untuk memasang profil konfigurasi untuk mendapatkan maklumat VIP anda.

Dalam tetapan peranti iOS anda, ketik “Profil Dimuat turun"Dan memasang ia.

Kembali pada Panda Helper, anda boleh menyemak maklumat VIP anda. Maklumat VIP dipaparkan dengan betul. klik “Muat turun Versi VIP” dan ikut arahan untuk menyelesaikan pemasangan.

Selepas pemasangan, anda boleh melihat Apl Versi VIP Panda Halper pada skrin.

Tutorial: Cara Memasang Panda Helper pada iOS

Tiga Ciri yang Panda Helper VIP Boleh Gunakan secara Percuma:

Sebagai tambahan kepada 3 ciri yang disertakan dengan Panda Helper VIP, Panda Helper menawarkan 6 alat permainan tambahan, yang boleh dibeli secara berasingan untuk pengguna Panda Helper, kedua-dua versi VIP dan Percuma.

3. Muat turun Panda Helper Versi Jailbreak pada iOS

Panda Helper Versi Jailbroken ialah AppStore alternatif, terutamanya untuk peranti jailbreak. Ia menyediakan akses untuk memasang pelbagai permainan yang digodam dan aplikasi tweak untuk peranti jailbreak tanpa pembatalan sijil masalah secara percuma. 

Orang ramai boleh mendapatkan apl percuma dalam Panda Helper Versi jailbreak. Jika anda ahli VIP kami, anda bukan sahaja menikmati aplikasi percuma Panda Helper Jailbreak tetapi juga boleh memuat turun aplikasi VIP terus dari Panda Helper Versi jailbreak.

Pergi ke muat turun Panda Helper Versi Jailbreak secara percuma.

Bagaimana untuk muat turun Panda Helper APK pada Android?

Panda Helper Android ialah salah satu kedai aplikasi yang paling teliti dan berguna. Ciri yang paling berfaedah bagi Panda Helper Android ialah ia boleh dipercayai, selamat dan percuma.

Pertama, pergi ke Panda Helperlaman web rasmi. Klik "Muat Turun Android."

Cara Muat Turun Apl Digodam Dari Panda Helper?

Anda boleh memuat turun pelbagai aplikasi daripada Panda Helper. Apl yang digodam atau tweak menyediakan HP, syiling atau berlian tanpa had, pembelian dalam apl percuma atau lebih banyak ciri. Apatah lagi, anda mempunyai akses untuk memuat turun apl berbayar Panda Helper tanpa bayaran.

Pertama, buka Panda Helper dan masukkan nama aplikasi yang anda mahu dalam bar carian. Dapatkan semua hasil diindeks oleh Panda Helper. Ketik apl yang anda mahu, baca penerangannya dan tekan "Pasang" untuk mula memuat turun. Pop timbul akan muncul selepas pemasangan untuk memberitahu anda untuk memasang aplikasi.

Akhir sekali, apabila anda membukanya buat kali pertama jika anda melihat mesej "Pembangun Perusahaan Tidak Dipercayai". Pergi ke apl Tetapan, Tetapan > Umum > Profil & Pengurusan Peranti dan percayai profil apl itu.

Panda Helper Soalan Lazim

S: Apakah Penyelesaiannya Panda Helper Masalah Laman Web Kosong?

Jika anda bertemu dengan Panda Helper masalah kosong tapak web pada Safari, sila matikan "minta tapak web desktop" dan buka semula Panda Helper laman web.

Kami baru-baru ini menerima e-mel tentang masalah ini: the Panda Helper laman web kosong dan tidak boleh dibuka. Kami menyemaknya dan mendapati sebabnya. Oleh kerana kebanyakan mereka menghidupkan "Permintaan tapak web desktop", ia menyebabkan masalah.

Bagaimana untuk Mematikan "Minta Laman Web Desktop"?

Kaedah 1:

Pergi ke Tetapan > Safari > Minta Laman Web Desktop > Matikan. Kemudian kembali ke Safari dan buka semula Panda Helper laman web tanpa mod penyemakan imbas peribadi.

Kaedah 2:

Buka Safari> AA di penjuru kiri sebelah atas>Minta Laman Web Mudah Alih, tunggu sebentar dan tapak web akan dimuat semula secara automatik.

S: Cara Menyelesaikan Pemberitahuan [Prompt] Apabila Membuka Apl Daripada Panda Helper?

A: Kadang-kadang, anda akan terus bertemu a [Prompt] pemberitahuan apabila membuka aplikasi yang dimuat turun dari Panda Helper. Memandangkan terdapat kaedah yang berbeza untuk menyelesaikan masalah berdasarkan sistem anda, semak cara yang sepadan di bawah.

1. Untuk iOS 14 Dan Ke Atas

Kaedah berikut adalah untuk sistem iOS 14 dan ke atas untuk membetulkan pop timbul [Prompt].

Mula-mula, temui pop timbul [Prompt].

Dan kemudian, hidupkan butang Benarkan penjejakan.

Pergi ke Tetapan> Privasi > Penjejakan> Hidupkan "Benarkan Apl Meminta Menjejak" dan togol apl.

Contohnya, melihat [prompt] dihidupkan Panda Helper Apl, kita perlu menghidupkan "Benarkan Apl Meminta Menjejak" dan togol Panda Helper App

Atau pergi Tetapan> apl yang sepadan> Hidupkan Benarkan penjejakan.

Seterusnya, buka apl yang menunjukkan [Prompt]. Tunggu sebentar untuk [Prompt] muncul semula. Ketik "OK" untuk memuat turun profil.

Pergi ke Tetapan untuk memasang profil berjaya.

Terdapat dua tempat untuk melihatnya. Satu dihidupkan Tetapan, Cari Profil Dimuat turun. Dan yang lain dihidupkan Tetapan > Umum > VPN & Pengurusan Peranti.

Selepas memasangnya dengan jayanya, kembali ke halaman di mana ia menunjukkan [Prompt] secara automatik.

Kini anda boleh memainkan apl tanpa [Prompt].

Notis: Jika anda melihat [Prompt] pada apl lain, sila ikuti langkah di atas sekali lagi untuk menyelesaikannya kerana Apple menetapkan peraturan untuk iOS 14 dan ke atas.

2. Untuk Peranti Di Bawah iOS 14

Bahagian ini adalah untuk peranti di bawah sistem iOS 14 untuk membetulkan pop timbul [Prompt]. Ia sesuai untuk iOS 13, iOS 12 dan iOS 11.

Jika anda Temui pop timbul [Prompt], pergi ke peranti Tetapan>Privasi>Pengiklanan>Matikan had Penjejakan Iklan.

Kemudian muat turun profil. Pergi ke Tetapan untuk memasang profil berjaya. Lokasi profil adalah sama dengan iOS14 dan ke atas.

Selepas berjaya memasangnya, ia akan kembali ke halaman di mana ia menunjukkan [prompt] secara automatik.

Nikmati apl tanpa [Prompt].

Apl Popular|Cadangan Permainan oleh Panda Helper

Sebaik sahaja anda memuat turun Panda Helper, anda boleh memasang banyak permainan dan apl popular secara percuma, seperti:
Unc0ver jailbreak
YouTube++
Snapchat++
Minecraft
Clash Royale Hack Pelayan Peribadi
Last Day on Earth Hack

Kesimpulan

Panda Helper ialah 100% selamat dan aplikasi tidak rasmi yang kaya dengan ciri. Pembangunnya akan memantau dan mengemas kininya dengan kerap. Sejak dilancarkan, Panda Helper telah dipuji oleh kebanyakan pengguna. Versi percuma mempunyai beribu-ribu permainan yang digodam dan aplikasi yang diubah suai, yang telah memenuhi keperluan pengguna biasa. Walau bagaimanapun, ramai pengguna memilih untuk menaik taraf kepada versi VIP untuk fungsi tambahan dan kestabilan yang lebih tinggi.

18 pemikiran tentang “Muat Turun Percuma Panda Helper pada iOS dan Android”

 1. Hai. saya membeli panda vip untuk ipad dan boleh memasang aplikasi tetapi menghantar mesej kepada saya "Pembangun Perusahaan Tidak Dipercayai.. ……………………. sehingga pemaju ini telah dipercayai……………

  apa patut saya buat

  TNX

  Balas
  • Sijil perusahaan baru-baru ini dibatalkan dengan mudah oleh Apple. Kami sedang mencari sijil yang lebih stabil. Sila tunggu dengan sabar. Kami akan memberi pampasan kepada anda untuk hari VIP yang tidak boleh digunakan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi e-mel perkhidmatan pelanggan: support@pandahelp.vip.

   Balas
   • Hai, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang Panda Helper, sila hubungi e-mel perkhidmatan pelanggan dan hantar tangkapan skrin yang berkaitan dan UDID anda ke e-mel: support@pandahelp.vip, Dan Kami mempunyai beribu-ribu e-mel untuk membalas setiap hari, jadi harap bersabar.

    Balas
 2. saya cuba meletakkan saya panda helper vip ke telefon baru saya tetapi ia mengatakan saya tidak mempunyai vip…. apa yang saya buat?

  Balas
  • Sila hubungi e-mel perkhidmatan pelanggan:support@pandahelp.vip dan berikan UDID peranti baharu dan lama anda untuk membantu anda menggantikannya.

   Balas
 3. Hai nama saya Marshawn yang saya beli panda helper vip tetapi apabila saya memuat turunnya. Ia hanya bertukar kepada kotak putih dan katakan tidak dipercayai Saya tidak tidak y semasa saya baru menggunakannya

  Balas
 4. Sila padamkan ikon putih dan muat turun semula Panda VIP. Jika masih tidak berjaya, sila hubungi e-mel perkhidmatan pelanggan:support@pandahelp.vip.

  Balas
 5. Saya tidak dapat memasang terus mendapat ralat perkhidmatan dan ikon putih dan saya memerlukan bantuan saya membayar VIP bulanan tetapi tidak dapat menggunakannya

  Balas
  • Hai, Bolehkah anda menghantar gambar atau video masalah yang anda temui kepada Panda Helper khidmat Pelanggan? Mereka akan membantu anda menanganinya.

   Balas
  • Hai, Bolehkah anda menghantar gambar atau video masalah yang anda temui kepada Panda Helper khidmat Pelanggan? Mereka akan membantu anda menanganinya.

   Balas
 6. Bonjour, cela fait plus d'une semaine maintenant que je profite pas de mon vip hors le premier jour tout fonctionnais parfaitement bien, pourriez-vous m'aider s'il vous plaît ?

  Mesej ialah : mustahil untuk memverifikasi aplikasi, satu sambungan internet adalah diperlukan untuk mengesahkan pengedaran iPhone: zdk (tianjin) keselamatan maklumat siber……

  Balas
  • Hai, sila hantar masalah anda kepada perkhidmatan pelanggan kami melalui e-mel, dan mereka akan membantu anda menyelesaikannya.

   Balas
 7. Hello.. anak saya sudah membeli promosi panda VIP bulanan. Kemudian, dia berjaya membatalkan langganan. Masalahnya ialah potongan kad debit visanya masih berjalan. Bagaimana untuk menghentikannya dan mendapatkan bayaran balik? Terima kasih.

  Balas
  • Hai, sila hantar soalan anda kepada Panda Helperperkhidmatan pelanggan melalui e-mel, dan mereka akan menyelesaikan masalah untuk anda.

   Balas
 8. Saya tidak tahu apa yang berlaku. Apl ini sentiasa baik untuk digunakan. Tetapi tiba-tiba ia mengatakan tidak dapat mengesahkan aplikasi. Saya pergi ke tetapan dan memadamkan apl dan mempercayai semula apl itu berkali-kali. Masih sama dan tiada perubahan. Saya perlukan penyelesaian untuk membetulkannya. Wang saya masih dicaj dan tidak boleh digunakan. Saya perlukannya cepat.

  Balas
  • Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai Panda Helper, sila hubungi e-mel perkhidmatan pelanggan dan hantar tangkapan skrin yang berkaitan dan UDID anda ke e-mel: support@pandahelp.vip, Dan Kami mempunyai beribu-ribu e-mel untuk membalas setiap hari, jadi harap bersabar.

   Balas

Tinggalkan komen