PandaHelp
Tweaks en hacks downloaden van Panda Helper

Gratis download Panda Helper op iOS en Android

Panda Helper iOS Version is een app store waar je gratis apps kunt downloaden en installeren, waaronder gehackte apps, getweakte apps, betaalde apps en ++ apps. Dit artikel introduceert drie versies van Panda Helper For iOS. Als u op zoek bent naar de downloadmethode van hackgames en geknepen apps, krijgt u ze gratis mee jailbreak via dit artikel. Bovendien kunt u Panda Heloer downloaden en installeren op uw Android-apparaten.

Inhoud:

 Panda Helper's voordelen

√ Bibliotheek met apps van derden
– Duizenden aangepaste apps en gehackte games.

√ Tweaks voor iOS en Android
- Ondersteunde alle mobiele apparaten zoals de iPhone, iPad en Android.

√ Veilig en zeker
- Sterke SSL-codering om uw downloads te beveiligen.

√ Gratis downloaden
- Apps gratis downloaden.

√ Toepassing Automatische update
- Geen vereiste om handmatig updates te koppelen aan de applicaties die zijn geïnstalleerd via Panda Helper, omdat ze rechtstreeks via de applicatie zelf kunnen worden bijgewerkt.

√ Geen ontsnapping uit de gevangenis of rooten

U hoeft uw apparaat niet te jailbreaken of te rooten om de geknepen app te installeren.

√ 24/7 ondersteuning
– Het ondersteuningsteam levert 24/7 klantenservice

Hoe te downloaden Panda Helper op iOS (iPhone|iPad)?

Panda Helper iOS-versies zijn inbegrepen de gratis, VIP- en gejailbreakte versies.

1. Download Panda Helper Gratis versie op iOS

Panda Helper Gratis versie is genoeg voor de meeste gebruikers om hun favoriete apps gratis te downloaden. We zullen je vertellen hoe je moet installeren Pandahelper Gratis op iOS. Gratis en VIP-versie is voor unjailbreak-apparaten. Als u gejailbreakte apparaten gebruikt, download dan de gratis versie van Panda Helper. Als je gejailbreakte apparaten gebruikt, installeer dan de jailbreakversie van Panda Helper.

Open eerst de officiële website van Panda Helper met Safari. En tik op 'iOS-download'.

Je ziet nu [Gratis versie] en [VIP-versie]. Kiezen [Gratis webversie], en klik op de "Install"Knop.
De gratis webversie wordt niet ingetrokken en de gratis app-versie kan alleen worden geïnstalleerd als er een gemeenschappelijk certificaat is. De Panda Helper Webversie is voor mensen die Apps IPA-bestanden willen. Gebruikers kunnen download IPA-bestanden van de Panda Helper Webversie. Bovendien kunt u apps rechtstreeks downloaden van de Panda Helper Webversie zonder downloaden Panda Helper apps. U kunt geen IPA-bestanden van VIP-apps downloaden.

Volg daarna de aanwijzingen om het panda helper profiel zodat u Panda Helpet met succes kunt installeren. Wacht tot het op je startscherm is geïnstalleerd.

Wacht ten slotte tot het op uw startscherm is geïnstalleerd.

2. Download Panda Helper VIP-versie op iOS

Hier is de installatiehandleiding voor de VIP-versie.
> Let op het volgende:
Panda Helper kan gratis worden geïnstalleerd wanneer een gemeenschappelijk certificaat beschikbaar is. Maar gewone certificaten worden gemakkelijk door Apple ingetrokken. Als Apple het gemeenschappelijke certificaat intrekt, moet u vóór het downloaden een VIP kopen met het supercertificaat Panda Helper. De Panda Helper VIP-versie is voor de VIP-leden van Panda Helper. VIP-gebruikers kunnen alle apps downloaden on Panda Helper, inclusief gratis apps en exclusieve apps zoals Guns of Boom, Another Eden en Kim Kardashian Hack. Naast het downloaden van apps op Panda Helper, VIP-gebruikers kunnen genieten van exclusieve functies zoals App Cloner, Cloud Save, Cheat Engineen gegevens opslaan.

Als je gaat gebruiken Panda Helper VIP voor een lange tijd, u kunt kiezen voor maandelijkse VIP. Binnen de geldigheidsperiode van VIP, Panda Helper kan doorgaans werken. Tegelijkertijd hebben we ook VIP-kaarten voor 1 maand, VIP voor 2 maanden en VIP voor 6 keer kaarten waaruit gebruikers kunnen kiezen.

Na aankoop van de VIP Next zal ik u laten zien hoe u de Panda Helper VIP-app.

Open eerst Safari en voer in Panda Helper's officiële website. Klik"Download iOS'En kies VIP-versie installeren.

Klik vervolgens op "Downloaden" om het configuratieprofiel te installeren om uw VIP-informatie te krijgen.

Tik in de instellingen van uw iOS-apparaat op "Profiel gedownload"En installeren het.

Terug in Panda Helper, kunt u uw VIP-gegevens controleren. De VIP-informatie wordt correct weergegeven. Klik "VIP-versie downloaden” en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.

Na de installatie ziet u de Panda Halper VIP-versie-app op het scherm.

Zelfstudie: Hoe te installeren Panda Helper op iOS

Drie kenmerken dat Panda Helper VIP kan gratis gebruiken:

Naast de 3 functies die bij de Panda Helper vip, Panda Helper biedt 6 extra speltools, die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft voor de gebruiker van Panda Helper, zowel de VIP- als de gratis versie.

3. Download Panda Helper Gejailbreakte versie op iOS

Panda Helper Jailbroken-versie is een alternatieve AppStore, speciaal voor gejailbreakte apparaten. Het biedt toegang tot het installeren van verschillende gehackte games en geknepen apps voor gejailbreakte apparaten zonder certificaat intrekken problemen gratis. 

Mensen konden gratis apps krijgen in de Panda Helper Gejailbreakte versie. Als u onze VIP-leden bent, geniet u niet alleen van gratis apps in Panda Helper Jailbreak maar kan ook VIP-apps rechtstreeks downloaden van de Panda Helper Gejailbreakte versie.

Ga naar downloaden van de Panda Helper Gejailbreakte versie gratis.

Hoe te downloaden Panda Helper APK op Android?

Panda Helper Android is een van de meest grondige en behulpzame applicatiewinkels. De meest gunstige eigenschap van Panda Helper Android is dat het betrouwbaar, veilig en gratis is.

Ga eerst naar Panda Helper's officiële website. Klik op 'Android downloaden'.

Hoe gehackte apps te downloaden van Panda Helper?

U kunt verschillende apps downloaden van Panda Helper. Gehackte of aangepaste apps bieden onbeperkte HP, munten of diamanten, gratis in-app-aankopen of meer functies. Bovendien heb je toegang om betaalde apps te downloaden Panda Helper zonder betaling.

Open eerst de Panda Helper en voer de naam in van de gewenste apps in de zoekbalk. Krijg alle resultaten geïndexeerd door Panda Helper. Tik op de gewenste app, lees de beschrijving en druk op "Installeren" om het downloaden te starten. Na installatie verschijnt er een pop-up om u te vertellen de app te installeren.

Ten slotte, wanneer u het voor de eerste keer opent en u het bericht "Niet-vertrouwde Enterprise Developer" ziet. Ga naar de app Instellingen, Instellingen > Algemeen > Profielen en apparaatbeheer en vertrouw het profiel van de app.

Panda Helper FAQ

Vraag: Wat is de oplossing voor Panda Helper Website blanco probleem?

Als je voldoet aan de Panda Helper website leeg probleem op Safari, schakel de “desktopwebsite aanvragen” en heropen de Panda Helper website.

We hebben onlangs e-mails ontvangen over dit probleem: de Panda Helper website is leeg en kan niet worden geopend. We controleren het en hebben de reden gevonden. Omdat de meesten van hen de "Desktopwebsite aanvragen" hebben ingeschakeld, veroorzaakte dit het probleem.

Hoe "Desktopwebsite aanvragen" uitschakelen?

Methode 1:

Ga naar Instellingen > Safari > Desktopwebsite aanvragen > Uitschakelen. Ga dan terug naar Safari en open het Panda Helper website zonder privé-browsermodus.

Methode 2:

Open Safari> AA in de linkerbovenhoek> Mobiele website aanvragen, even wachten en de website wordt automatisch opnieuw geladen.

Vraag: Hoe [Prompt] melding op te lossen bij het openen van apps van Panda Helper?

A: Soms ontmoet je voortdurend een [Snel] melding bij het openen van apps die zijn gedownload van Panda Helper. Omdat er verschillende methoden zijn om het probleem op te lossen op basis van uw systeem, controleer de overeenkomstige manieren hieronder.

1. Voor iOS 14 en hoger

De volgende methode is voor systemen met iOS 14 en hoger om de pop-up [Prompt] te repareren.

Maak eerst kennis met de pop-up [Prompt].

En schakel vervolgens de knop Volgen toestaan ​​in.

Ga naar Instellingen> Privacy> Volgen> Schakel "Toestaan ​​​​dat apps verzoeken om te volgen" in en de app schakelt.

Bijvoorbeeld [prompt] aan zien staan Panda Helper App, we moeten "Toestaan ​​dat apps verzoeken om te volgen" inschakelen en de schakelaar van de Panda Helper App

Of ga naar Instellingen> de bijbehorende app> Schakel Tracking toestaan ​​in.

Open vervolgens apps die [Prompt] tonen. Wacht even tot [Prompt] weer verschijnt. Tik op "OK" om het profiel te downloaden.

Ga naar Instellingen om het profiel succesvol te installeren.

Er zijn twee plaatsen om het te zien. Een is aan Instellingen, Vind de Profiel gedownload. En de andere is aan Instellingen > Algemeen > Beheer van VPN en apparaten.

Na een succesvolle installatie keert u terug naar de pagina waar [Prompt] automatisch wordt weergegeven.

Nu kun je de app spelen zonder [Prompt].

Let op: Als je [Prompt] ziet in andere apps, volg dan de bovenstaande stappen opnieuw om het probleem op te lossen, aangezien Apple de regels voor iOS 14 en hoger vaststelt.

2. Voor apparaten onder iOS 14

Dit deel is voor apparaten onder iOS 14-systemen om de pop-up [Prompt] te repareren. Het is geschikt voor iOS 13, iOS 12 en iOS 11.

Als u de pop-up [Prompt] ontmoet, gaat u naar apparaten Instellingen>Privacy>Adverteren>Schakel de limiet Ad Tracking uit.

Download dan het profiel. Ga naar Instellingen om het profiel succesvol te installeren. De locatie van het profiel is hetzelfde als iOS14 en hoger.

Nadat het met succes is geïnstalleerd, keert het terug naar de pagina waar [prompt] automatisch wordt weergegeven.

Geniet van apps zonder [Prompt].

Populaire apps|Games Aanbevelingen door Panda Helper

Zodra je hebt gedownload Panda Helper, kun je veel populaire games en apps gratis installeren, zoals:
Unc0ver jailbreak
YouTube++
Snapchat++
Minecraft
Clash Royale Private server-hack
Last Day on Earth houwen

Conclusie

Panda Helper is een 100% veilig en feature-rijke niet-officiële applicatie. De ontwikkelaars zullen het regelmatig controleren en bijwerken. Sinds de lancering, Panda Helper is zeer geprezen door de meeste gebruikers. De gratis versie heeft er duizenden gehackte games en aangepaste apps, die hebben voldaan aan de behoeften van gewone gebruikers. Veel gebruikers geven er echter de voorkeur aan om te upgraden naar de VIP-versie voor extra functies en hogere stabiliteit.

18 gedachten over “Gratis download Panda Helper op iOS en Android”

 1. Hoi. ik heb panda vip voor ipad gekocht en kan de app installeren, maar stuurt me een bericht "Niet-vertrouwde Enterprise Developer.. ………………. totdat deze ontwikkelaar is vertrouwd……………

  wat moet ik doen

  TNX

  Antwoorden
 2. ik probeer mijn te plaatsen panda helper vip op mijn nieuwe telefoon maar er staat dat ik geen vip heb…. wat zal ik doen?

  Antwoorden
  • Neem contact op met de klantenservice via e-mail:support@pandahelp.vip en geef de UDID van uw nieuwe en oude apparaat door om u te helpen deze te vervangen.

   Antwoorden
 3. Hallo, mijn naam is Marshawn, ik heb het gekocht panda helper vip maar als ik het download. Het verandert gewoon in een witte doos en zegt niet vertrouwd, ik weet het niet toen ik het net gebruikte

  Antwoorden
 4. Verwijder het witte pictogram en download de Panda VIP opnieuw. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail:support@pandahelp.vip.

  Antwoorden
 5. Ik kan niet installeren krijg steeds een servicefout en het witte pictogram en ik heb hulp nodig ik betaal maandelijks VIP maar kan het niet gebruiken

  Antwoorden
  • Hallo, kun je de foto's of video's van de problemen die je tegenkwam naar de Panda Helper klantenservice? Zij zullen je helpen ermee om te gaan.

   Antwoorden
  • Hallo, kun je de foto's of video's van de problemen die je tegenkwam naar de Panda Helper klantenservice? Zij zullen je helpen ermee om te gaan.

   Antwoorden
 6. Bonjour, cela fait plus d'une semaine maintenant que je profite pas de mon vip hors le premier jour tout fonctionnais parfaitement bien, pourriez-vous m'aider s'il vous plaît ?

  Het bericht is: onmogelijk om de app te verifiëren, een verbinding met internet is vereist om te verifiëren of de ontwikkeling iPhone-distributie: zdk (tianjin) cyberinformatiebeveiliging……

  Antwoorden
 7. Hallo.. mijn zoon heeft maandelijks panda-promotie VIP al gekocht. Later heeft hij met succes het abonnement opgezegd. Het probleem is dat de afschrijving op zijn Visa-betaalpas nog steeds loopt. Hoe het te stoppen en geld terug te krijgen? Bedankt.

  Antwoorden
 8. Ik weet niet wat er aan de hand is. Deze app is altijd fijn geweest om te gebruiken. Maar plotseling staat er dat de app niet kan worden geverifieerd. Ik ging naar de instellingen en verwijderde de app en vertrouwde de app vele malen opnieuw. Nog steeds hetzelfde en er verandert niets. Ik heb een oplossing nodig om het te repareren. Mijn geld wordt nog steeds in rekening gebracht en kan het niet gebruiken. Ik heb het snel nodig.

  Antwoorden
  • Als u nog vragen heeft over Panda Helper, neem dan contact op met de e-mail van de klantenservice en stuur de relevante schermafbeelding en uw UDID naar de e-mail: ondersteuning@pandahelp.vip, En we hebben duizenden e-mails om elke dag op te reageren, dus wees geduldig.

   Antwoorden

Laat een bericht achter