PandaHelp
Tweaks en hacks downloaden van Panda Helper

Among Us-gameplay voor nieuwkomers, meer tips en trucs

Among Us is een zeer interessant weerwolfspel. Maar aan het begin van het contact voor nieuwe spelers om een ​​bepaalde begripsdrempel te hebben, zijn veel van de nieuwe spelers in het spel niet zo goed om te spelen, dus hierna zal ik een nieuwe gameplay van Among Us brengen.

Onder ons spelregels en scène speelt zich af in een ruimteschip, het spel is verdeeld in twee kampen. het bemanningskamp en het bedriegerskamp. Voltooi alle scheepsbouwtaken of stem om alle bedriegers uit de luchtsluis te gooien.

Algemene gameplay van Among Us

Onder ons is a popular online multiplayer social deduction game developed and published by American game studio Innersloth. Welcome to the Innersloth officiële website om de leuke trailer van de game Among Us te bekijken en de bijgewerkte informatie over de gameplay te leren.

Het heeft een eenvoudige gameplay waarbij je de volgende fase moet raden. De game heeft meerdere niveaus, elk uitdagender dan de vorige. Je kunt het spel gratis spelen, met onbeperkt raden, of je kunt tegen je vrienden spelen om te zien wie de ultieme Over Ons-spelkampioen wordt.

1. Je kent pas je rol in het spel, dat wil zeggen dat je een bedrieger of een bemanningslid bent nadat de wedstrijd is begonnen.

2. Je bestuurt je personage met behulp van een muis of een toetsenbord. De host kan de snelheid van elke speler in het spel aanpassen.

3. Als je via de telefoon speelt, moet je een analoog stick-touchpad gebruiken voor bewegingen.

4. Loop naar de paskamer als je een taak wilt uitvoeren. Klik bijvoorbeeld op Gebruik.

5. Knop of het object rechtstreeks. De taak zou voor zichzelf moeten spreken.

Among Us camps

Onder ons is set on a spaceship and is divided into two camps. Keep reading to

 • Kamp I: De bemanningslid (de goeden)
 • Kamp II: De bedrieger (weerwolven)

De verhouding tussen het aantal kampeerders wordt door de openingsgastheer bepaald op maximaal drie bedriegers. De bedriegers winnen echter als hun aantal hetzelfde is als het aantal bemanningsleden. Het spel is voor de bedriegers heel gemakkelijk te winnen als ze drie leden hebben.

Hoe win je in Among Us?

Voor Crewmate-kamp: Je moet de bedriegers ontslaan of de werkbalk in zijn geheel voltooien om te winnen.

 1. Als u verdacht gedrag tegenkomt of dode lichamen ziet, is het tijd om een ​​spoedvergadering te beleggen met uw bemanningslid.
 2. Houd de beveiligingscamera's in de gaten en controleer tegelijkertijd de beheerderskaart om je medebemanningsleden in de gaten te houden.
 3. Reageer zeer snel en moedig om de kwaadaardige zet van Imposter die je team probeert te saboteren, te annuleren;
 4. Zorg ervoor dat uw alibi direct beschikbaar is in geval van valse beschuldigingen tegen u.
 5. Stem om een ​​vermoedelijke bedrieger uit het team te verwijderen.

Voor het bedriegerskamp: De bedriegers hebben ook twee manieren om als volgt te winnen.

1. Eén daarvan is door belangrijke onderdelen van het schip te vernietigen in een tijdsbeperkte taak. Als de bemanningslid de overeenkomstige taak (repareren van de reactor of de zuurstoftoevoer) niet binnen de toegewezen tijd voltooit, winnen de bedriegers.

2. Een andere manier om te winnen is door bemanningsleden te blijven vermoorden totdat het aantal bedriegers overeenkomt met het aantal bemanningsleden, waarna de bedriegers WINNEN.

Onder ons spelstroom en speciale mechanica

Discussie sessie

Dit is een verplicht onderdeel van de gameplay. Wanneer iemand een lichaam meldt, mengt iedereen zich in de discussie en gaat stemmen, waarbij de meeste stemmen uit de luchtsluis worden gegooid.

Als alternatief kan de speler tijdens het spel op de noodknop drukken om deelname aan de spelbespreking te forceren. De knop heeft ook een limiet op het aantal keer dat deze per spel kan worden ingedrukt.

Stemmen kunnen op basis van de discussie aan een speler worden toegewezen of kunnen worden overgeslagen als de situatie onduidelijk is. De gebruiker met de meeste stemmen (of de meeste overgeslagen stemmen) is het enige resultaat van de discussie voor de ronde. Als een speler de meeste stemmen heeft, wordt die speler eruit gegooid. Als de meeste stemmen worden overgeslagen, wordt er voor de ronde geen enkele speler uit de luchtsluis gegooid.

Crew quest

De bemanningen van het spel winnen het spel door alle missies te voltooien. Elke taak heeft een iets andere inhoud, sommige moeten samenwerken en je kunt de instructies op de kaart volgen om verder te gaan. De vorm van de missie is heel eenvoudig, dat wil zeggen een point-and-click-operatie. Let op: probeer te voorkomen dat je alleen handelt, zodat de KO geen getuigen zijn.

Tips en trucs voor Onder Ons!

Als je de game ook speelt, weet je waar de gameplay van Among Us om draait. Of je nu een bedrieger of een bemanningslid bent, het is niet eenvoudig om te winnen. Je kunt niet elke keer een overwinning garanderen. Maar we hebben een paar tips en trucs die u kunnen helpen uw winkansen te vergroten.

4 trucs voor Crewmate

Je kunt als bemanningslid ook een spel winnen door de bedriegers te ontdekken en ze door de luchtsluis te werpen. Bij het vinden van lichamen of het bijeenroepen van een spoedvergadering kunnen spelers een speler wegstemmen als ze sterk vermoeden dat hij een bedrieger is.

1. Kijk hoe anderen visuele taken uitvoeren.

Als je iemand bij de scanner, asteroïden, schilden of Skeld-afval ziet, stop dan en kijk hoe ze het doen. Als ze weggaan en er geen animatie is afgespeeld, kunnen ze de bedrieger zijn die de taak vervalst, en het zou het beste zijn om een ​​spoedvergadering te beleggen of dit bekend te maken tijdens de discussie. Als een animatie wel wordt afgespeeld, moet deze onschuldig zijn, en u kunt bij hen blijven en er zeker voor instaan.

2. Laat u verifiëren.

Laat andere spelers zien dat je een medbay-scan uitvoert, schilden voorbereidt, afval in de opslagruimte gooit of, indien van toepassing, asteroïden beschiet, aangezien dit de enige acties zijn die iemands status als bemanningslid grondig kunnen verifiëren. Het is belangrijk op te merken dat als de bedrieger je dit ziet doen, je waarschijnlijk ronduit wordt gedood.

3. Wees de eerste die een vroege game met een taak voltooit.

Omdat jij de enige bent die een taak uitvoert en niemand vroeg in het spel dood is, kan het je 90% geverifieerd maken als je een korte taak in de buurt uitvoert die snel kan worden voltooid, en de taakbalk zou groter worden.

4. Ga er niet alleen op uit om taken te voltooien.

Rondom het schip zijn genoeg taken te volbrengen, maar ga er zelf niet vandoor. Als je in je eentje naar een eenzaam deel van het schip rent, zal de moordenaar geen getuigen hebben als ze je neerhalen.

4 tricks for Impostor

1. Valse taken

Sluip naar binnen door de ventilatieopeningen om snel toegang te krijgen tot het schip. Doe alsof je een bemanningslid bent door een missie na te bootsen. Blijf een tijdje op het missiepunt staan ​​als andere spelers dichterbij komen en doe alsof je de missie daadwerkelijk hebt voltooid.

2. Creëer missievallen

Je kunt de bemanning lokken voor missiereparaties door dingen te vernietigen. Sabotagetaken om chaos te veroorzaken en de bemanningsleden in verwarring te brengen. Houd er rekening mee dat u zich snel moet verstoppen om detectie te voorkomen.

3. Preventief spreken

Omstanders in de val lokken zodra je een bemanningslid hebt vermoord, grijp elke gelegenheid aan om de eerste te zijn die hen beschuldigt of een redelijke verklaring geeft. Als iemand je vervolgens beschuldigt, is het gemakkelijker om vertrouwen te winnen omdat je het al hebt uitgelegd. Door jezelf op deze manier te verdedigen, kun je de zichtlijn effectief verstoren.

4. Dekking voor de echte bemanning

Verdedig vakkundig een werkelijk onschuldige speler op het juiste moment. Je kunt vrij met bemanningsleden communiceren. Doe al het mogelijke om het vertrouwen van de bemanningsleden te winnen dat u zich onder hen bevindt, zonder dat u verdacht wordt. Zet vervolgens de slachtoffers in de val door de deur te sluiten en ze vervolgens in het geheim te vermoorden

Laatste maar belangrijkste tips: Gebruik deze bovenstaande tips op het juiste moment! Als de timing goed is, is het gebruik ervan twee keer zo effectief. Met een goed begrip van de gameplay en meer tips om het spel te winnen, is het tijd om te downloaden en te beginnen met spelen!

Wat zijn cosmetica in het spel Among Us?

schoonheidsmiddelen zijn de verschillende items die in het Among Us-spel worden gebruikt om de personages te personaliseren. Er zijn vijf primaire cosmetica in dit spel: skins, hoeden, viziercosmetica, naamplaatjes en huisdieren.

 • De spelers dragen een hoed op hun hoofd.
 • De skins worden op het lichaam van de speler gedragen.
 • Naambordjes zijn te vinden op de stembus van een speler tijdens de vergadering.
 • Vizieren worden op het gezicht van de speler gedragen.
 • Huisdieren vergezellen de speler totdat de speler wordt uitgeworpen of gedood door een bedrieger.

Wanneer een bedrieger door een ventilatieopening rent, kunnen bemanningsleden hem snel identificeren aan de hand van de kleur van zijn hoed of zijn huisdier. Sommige cosmetica verbergen echter de kleur van de speler, waardoor er nog meer verwarring onder de spelers ontstaat.

Spelers met unieke cosmetica kunnen kleurenblinde spelers enorm helpen bij het onderscheiden van hen. Hoewel sommige cosmetica automatisch toegankelijk zijn voor spelers, kunnen ze andere make-up alleen ontgrendelen door in-game valuta te kopen. Je kunt ook cosmetica kopen in de winkel. Owned Cosmetics zijn uitgerust in een kledingkast.

Onder ons gratis te downloaden

Voor Android-gebruikers:

Downloaden Onder ons Mod Apk on Panda Helper Android om te genieten van de spannende Among Us World!

Voor iOS-gebruikers:

Als u iOS-apparaten gebruikt, download dan Onder ons Hack op de Panda Helper iOS app store om gratis te genieten van ontgrendelde in-game skins, hoeden en huisdieren.

Laat een bericht achter